Ez év első három hónapjában több mint 3 tonna friss élelmiszert adtunk át gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő állami gondozott 0-24 éves korú gyermekeknek. Az elmúlt hetekben egyre nagyobb számban jelentkeznek az egyesületnél a volt állami gondozott fiatalok, hogy szükségük lenne a továbbiakban is az egyesület segítségére, mivel munkahelyük, lakhatásuk veszélybe került. Így telefont és az internetet igénybe véve jó szóval, tanácsadással és adományokkal tudtunk a nagyhéten is segíteni.

Nagyszombat este, és húsvét vasárnap délelőtt a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület önkéntesei által 98 főnek - fejenként 5 kg-os - friss zöldséggel, gyümölccsel, húsárúval, pékárúval, és a gyermekeknek édességgel összeállított élelmiszercsomag került a támogatottak lakóhelyének bejáratához.

Az egészségügyi vészhelyzetre tekintettel az Önkénteseink által készített, mosható, két rétegű felnőtt, illetve gyermek méretben legyártott védőmaszkok is gazdára találtak.
Ez évben a korábban megszokott tavaszi szüneti programjaink helyett, ezzel a szeretetcsomaggal tudtunk kedveskedni a saját családjuk nélkül élő gyermekeknek, és fiataloknak.