2018. május 11.-én 14 órakor a székesfehérvári Hiemer-ház báltermében három ifjú pár mondta ki egy időben a boldogító IGEN-t.

Sipos Nefelejcs és Arany Zsolt

Szabó Melinda és Kalmár István Ferenc

Vimmer Dávid és Bognár Nikolett

A „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület húsz éve ismeri azokat a fiatalokat, akik nem tudtak a saját családjukban nevelkedni. Volt állami gondozottként a mai napig tartják a kapcsolatot a gyermekkorukat sok-sok vidámsággal, különböző eseményekkel, adományokkal végig kísérő Egyesülettel. Nagykorúságuk betöltésével szerencsésen társat találtak, gyermekeik születtek, de házasságot idáig nem kötöttek. Elsősorban anyagiak hiányában.

A forrást és a szervezést vállalta fel az egyesület, akinek dr Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere nem csak anyagilag segített, de részt vett a házasságkötésükön is, mint anyakönyvvezető.
Az esküvő nagy önkéntes összefogással valósult meg, a szertartáson közreműködött a Primavera kórus és Balogh Krisztofer, aki magyarul az Ave Mariát énekelte.
A menyasszonyokat a La Tulipe Blanche prémium esküvői ruha szalon tulajdonosa Orcsik Viktória csodálatosan öltöztette fel. A hozzá illó rózsákból készült virágcsokrokat és kitűzőket Tihanyiné Ildikó biztosította. Míg a vőlegények, gyerekek és egyes résztvevők ruháját, cipőjét a „Vigyázó kéz” Egyesület biztosította. Ünnepi frizurájukról Makrai Johanna fodrász, ápolt körmökről Szőke Tímea manikűrös, sminkjükről Kukorelli Petra gondoskodott.
Az eseményt fotókon Cseke Attiláné, Pályi Zsófi és Papai Barna örökítette meg.
Az esküvői gyűrűket a ZENIT-KER Kft biztosította, míg az ajándék festményeket az AHA Alkotó Körből Király Szilvia, Kupai Ildikó és Kárpátiné Mariann készítette.

Az esküvő utáni rövid állófogadáshoz két hidegtálat és az étkészletet, poharakat a Diófa Étterem, 5 hidegtálat és egy 32 személyes, emeletes menyasszonyi tortát a Gárdonyi Géza Szakképző Iskola ajánlotta fel. Az aprósüteményeket önkénteseink készítették. A Damniczki cukrászda minden párnak egy-egy 24 szeletes menyasszonyi tortát ajánlott fel, amit mi átadáskor tűzijátékkal és egy-egy a párnak szóló Primavera kórusénekkel tettünk hangulatossá a gyertyagyújtás és a pezsgős koccintás után.

Végezetül mindegyik ifjú házaspárnak ajándékoztunk egy zalakarosi Aphrodite Hotelben eltölthető nászutat, itthoni gyermekvigyázással.

Köszönjük a VIDEOTON Holding Zrt vezérigazgatójának Sinkó Ottónak a segítségét.

Külön köszönet Masszi Magdolnának, Túri Zitának, Radetzkyné Csillának, Viniczai Katalinnak és a többi Önkéntes segítőnknek, hogy valóra válthattunk az álmokat, a MESÉS tripla esküvőt.