Március 24.-én szombaton 9-14 óra között 650 kg friss (zöldség, gyümölcs, finom pékárú) és tartós élelmiszert (olaj, cukor, liszt, tészta, szörp, konzerv és édesség) ajándékozott 45 gyermek és 18 nagykorúság miatt már támasz nélkül maradt fiatal volt állami gondozott számára.

985 kg játékot, ruhát, cipőt,sportszert, konyhai felszereléseket, ágyneműket, törölközőket adott át Székesfehérváron a Budai úton a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület.
Bakonycsernyéről, Bodajkról, Gárdonyból, Kápolnásnyékről, Lovasberényből, Mórról, Polgárdiból, Sárbogárdról, Velencéről, Zichyújfaluból és a többség Székesfehérvárról érkezett az adományok átadására.

Köszönjük a többségében székesfehérvári magánszemélynek, cégnek, és a Székesfehérvár MJV pályázatának, hogy az egyesületen keresztül segítik a saját családjuk nélkül nevelkedő gyermekeket, és volt állami gondozott, jelenleg szegény sorban élő fiatalokat. Akik számára közösen örömet és elsősorban biztonságot tudtunk szerezni, így a húsvét előtti napokban.