2017-ben, immáron 5. alkalommal vehetnek részt a Siker táborban 2017. július 07-22 között a saját családjuk nélkül nevelkedő kamaszok a székesfehérvári „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület és a Fáy András Alapítvány együttműködése jóvoltából.

 

A Fáy Siker Tábor, Balatonszemesen három - egyenként hatnapos - turnusa során térítésmentesen vehetnek részt a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningeket interaktívan tartalmazó nyaraláson. A tábor helyszíne a már jól bevált OTP Hotel és Oktatási Centrum.

 

Az elmúlt héten kezdődött első turnus szerdáig tart, melyben a Nyíregyházi középiskolások mellett a Kápolnásnyékről, Lovasberényből, Sárkeresztesről és Székesfehérvárról érkezett fiataljaink is aktívan részt vesznek: önismeretfejlesztés, csapatépítés, sport mellett az Európa Uniós alapismeretek, pénzügyi-gazdasági-gazdálkodási játékos feladatok, BanKing kártyajáték és a balatonfüredi hajóúton.
De szerda délutántól már az újabb csoportnak lesz lehetősége az élményekkel teli programsorozatban és a most meleg vizű Balatonban megfürödni.

 

A nyári szünidőt kihasználva a fenti háromszor hatnapos tréninggel is készülnek fiataljaink a nagykorúságuk után rájuk váró önálló életre.