Egyesületünk meghívására az év utolsó napján Székesfehérváron a Csitáry uszodában Süléné Marina tréner által vezetett Kölyök Aquafitnes órán vettek részt állami gondozott testvérpárok, akik más-más ellátási helyen nevelkednek. De most egy egész nap állt előttük, hogy közös élményekben legyen részük.


Tizenegy településről: Bakonycsernye, Bodajk, Enying, Kulcs, Lovasberény, Polgárdi, Perkáta, Úrhida, Velence, Zichyújfalu és Székesfehérvárról érkeznek az 2-15 éves kor közötti, saját családjuk nélkül nevelkedő gyermekek.

Játékos, csapatépítős, mozgáskoordinációt fejlesztő, testtartásjavító, stresszlevezető és persze szórakoztató sportolási lehetőség sok vidámságot hozott az év utolsó napjára.
Ebédelni a Róma pizzériába hívtuk a megéhezett gyerekeket. 14 órától a Barátság Moziban a Vademberek hajszája c. filmet néztük meg (ami Új-Zélandon egy állami gondozott fiúról szólt), immár kibővült létszámmal, hatvan fővel. Ami után a témáról beszélgetést kezdeményeztünk a kis nézőinkkel. Jó válaszokért édes ajándékot kaptak, amit már hazafelé a sötétbe fogyasztottak el.