Bemutattuk a több mint 22 éves tevékenységünket, gyermekvédelmi szolgáltatásainkat az érdeklődőknek. Információval szolgáltunk a saját családjuk nélkül nevelkedő gyermekek  örökbefogadásával kapcsolatos kérdésekre, valamint a nevelőszülői hivatás után érdeklődők számára is tudtunk felvilágosítást, iránymutatást adni.

Sok kisgyermek rajzot küldött az általunk támogatott gyermekeknek, akiket gyümölccsel, teával, és finomságokkal kínáltunk.  Szüleik közben beszélgettek velünk. Felették a kérdésüket, hogy lehetne kapcsolódni az Egyesület munkájához. Több más civil szervezet is hasonló szándékkal felkereste sátrunkat.

Kora délután  Székesfehérvár belváros parkjának Zichy színpadán  színes, vidám  30 perces zenés-táncos  produkcióval szórakoztatta Balogh Krisztoferünk  és a Dal-Ma Musical- és  Zenés Színpad öt növendéke egy fergeteges Rock n roll parti keretében a szép számmal megjelent közönséget.  Ő képviseli Gyermekvédelmi Egyesületünket a nagyközönség előtt, igazi sikert aratva a minőségi előadásukkal.

Köszönjük Völler Adél művészeti vezetőnek, énektanárnőnek a fiatalok felkészítését, valamint két Önkéntes segítőnknek, Alexandrának és  Liának az egész napos CivilNapi munkát.

További fotók Facebook oldalunkon!